Jag är fortfarande kvar

Det börjar väl bli dags att skriva något här igen.
-

Då syftet med den här bloggen i allmänhet mer eller mindre, på något sätt, kind of sort of, är att driva med politisk korrekthet, tänkte jag ta det här tillfället i akt att hylla mästaren av det. En man som fullkomligt skiter i vad andra tycker (en beundransvärd kvalitet, lite som Paris Hilton!), och bara gör vad han vill, och låter inte små puttiga saker som demokrati stå ivägen för honom.

 

Jag talar såklart om Vladimir Putin.

 

Putin vann som bekant förra valet i Ryssland med hjälp av omfattande valfusk och naturligtvis blev hårt kritiserad av... folk med en hjärna (läs: inte majoriteten av ryssarna, uppenbarligen), så man kan ju tycka att den här gången borde han kanske göra något för att visa omvärlden att han inte vill vara en diktator. Det tyckte inte Putin, för han gör som han vill. Istället sänkte han antalet valövervakare, så han kunde fuska ännu mer det här valet! Vilket geni. Bush-administrationen har mycket att lära av vår käre Vladde.

 

Men, undrar den tänkande läsaren, har inte Putin redan suttit vid makten så länge som han får? Ja, hans mandat är slut, men han har en genial plan. Han låter en marionett ställa upp i det här valet, som vinner med fusket, så han egentligen fortfarande har makten, nästa val tänker han själv ställa upp igen och "vinna". Jag har även hört om en annan plan och det är att återförena Vitryssland med Ryssland igen, och på sätt få en sprillans ny nation, och sedan kandidera till president i detta nya Ryssland. Vilken hjälte, vilken visionär! Precis som Paris Hilton!

 

Schack matt, Kasparov, hur trodde du att du nånsin skulle kunna vinna mot Vladimir Putin? Dåre. Hatten av till Vladimir för allt hårt jobb från hans sida för att se till att demokratin verkligen inte fungerar. Schacktöntar som tror att det finns lagar och regler har inget i politiken att göra. Demokrati har inget i politiken att göra. Tydligen.dsa


Kommentarer
Postat av: emma

tummen upp för att jaga och fiska med bar överkropp

2010-11-04 @ 17:37:07
URL: http://entrappaupp.blogg.se/
Postat av: Augustiben

I want to say - thank you for this!

2011-01-30 @ 15:06:05
URL: http://augustiben.blogetty.com
Postat av: Erika

Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att skriva :D

2011-07-13 @ 05:39:37
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0