Svensk media..

Sänkte mig tidigare i veckan till att läsa en ledare i Aftonbladet, skriven av dess politiska chefredaktör Helle Klein. Ledaren handlade om homosexuellas rätt till kyrklig vigsel och intresserade mig således föga då jag är varken homosexuell eller religiös, men mitt i Helles pretentiösa ordbajsande så hittade jag en mening som verkligen intresserade mig.

"Den här sidans läsare vet att vi länge drivit att äktenskapslagen ska bli könsneutral."
- Helle Klein

Vissa kanaler och tidningar är högerbundna och andra diton är vänstervridna. Detta i sig tror jag är fullständigt omöjligt att undvika då en nyhet eller en artikel måste skrivas av en människa, en människa som givetvis har politiska åsikter och ett visst sätt att se på saken och som därmed helt ofrivilligt färgar artikeln med sin egna uppfattning. Nyckelordet i föregående mening är dock "ofrivilligt". Var det bara jag som missade när svensk media konverterade från att vara någorlunda ovinklad och mestadels informerande till att medvetet marknadsföra utvalda åsikter och driva politiska frågor? Jag vet inte hur det är med er, men jag känner ett svagt stråk i luften, en lätt odör av... kan det vara... ja. Kuba.

Kuba får mig för övrigt helt osökt att tänka på Marita Ulvskog, som för ungefär 3år sedan bestämde sig för att hon tyckte att det vore en bra idé att skicka in en insändare till Dagens Nyheter i vilken hon klart och tydligt deklarerar att hon tycker att vi bör sluta vara en demokrati.

"Med det som nu händer, kan vi inte annat än att konstatera att det snarare är ett grundlagsskydd för offentlig egendom som borde tillskapas, så att inte tillfälliga majoriteter så lättvindigt kan göra sig av med våra gemensamma tillgångar."
- Marita Ulvskog

Tillåt mig sätta en virtuell spottloska rakt i pallet på fru Ulvskog - Redan idag har vi ett så grundmurat socialistiskt samhälle att vi inte ens vid valperiodens slut kommer ha fått känna på hur det är att faktiskt leva i ett renodlat liberalistiskt system eftersom den nuvarande regeringen kommer få lägga all sin energi på att städa upp i det virrvarr av konstiga socialistiska lagar och regler vi har samlat på oss under de senaste 60 åren av nästan oavbrutet socialistiskt styre. Hur är det idag? Detta är dock inte nog för Ulvskog, nej, då skulle det grundlagstadgas mot ändringar av lagar! Vad fan är det, om inte smygdiktatur? "Rösta gärna fram andra partier, det gör inget, vi har ändå sett till så att de inte kan göra något annat än fortsätta driva vår politik!". Äcklande.

auf wiedersenare
Fersen^hatisk

Allmänt hat och hets mot... könsgrupp

Okej. Nu vet jag inte exakt hur jävla jättebra det här inlägget kommer bli formulerat, då jag inte riktigt är vid mina sinnes fulla bruk efter 8 koppar kaffe. Sitter fortfarande och skakar av en historia som jag hörde för en timme sedan, på telefon. Skakandet beror alltså inte på mitt koffeinintag. Tror jag i alla fall inte.

 

För att komma till kritan, som en viss herr Appel säkerligen skulle säga, så handlar det här inlägget om just det samtal som gjorde att jag tappade allt hopp om mänsklig överlevnad, då det tyvärr ännu så länge(?) behövs kvinnor för att föda barn. How ever. Vi ska börja från början.

 

Min vän, vi kan kalla honom för Barry, gled ner på stan med några kompisar och en tjej som han var måttligt intresserad av. Han och vännerna besökte en av stadens krogar och blev således relativt berusade. Tjejen som han tidigare varit måttligt intresserad av blev även således mer intressant. Efter en stunds 'minglande' och drickande satt hon därför i Barrys knä. Barry tänkte att "den här tjejen verkar ju vara trevlig och så, men jag ska nog ta det lugnt, då jag varken känner henne så satans bra eller vet hur hon fungerar med lite alkohol i kroppen."

Bra tänkt.

 

Tyvärr slutar inte historian där. Barry blir full. Flickan blir full. Flickan berättar för Barry att hon ska sova hemma hos hennes tjejkompis men tycker att det är långt och jobbigt att gå hem till tjejkompisen, såklart, och dessutom får flickan inte ens tag på sin vän. Barry är en gentleman och erbjuder flickan en sovplats hos sig, om hon nu skulle vara intresserad av detta. Flickan säger att hon "troligtvis får tag i sin vän lite senare på kvällen, men om det inte blir så kommer hon absolut att sova hos Barry".

 

Inget mer med det. Barry och flickan drar åt olika håll men eftersom att Barry är en härlig kille och framför allt en bra kille, lämnar han ändå sin dörr olåst "Utifall att hon inte hittade någonstans att sova" och somnar sedan.

 

Mycket riktigt. Flickan dyker upp utanför Barrys lägenhet och kommer upp och hem och dimper rakt ner i Barrys säng. Flickan klär av sig och Barry, full och yrvaken, förstår knappt vad som sker när flickan och Barry idkar samlag.

 

En trevlig historia, eller hur? Barry-Gentleman ger flickan någonstans att sova och lite kärlek på köpet.

 

Tyvärr är inte historian slut här heller.

 

Barry får ett telefonsamtal dagen efter, av flickan, som berättar att "Han var lite för på henne igår". Barry förstår ingenting och undrar om det här är en busringning, om det är någon av flickans kompisar som ringer och skojar lite med honom? Jag menar, de hade ju faktiskt sex igår?

 

Det är nu jag tappade min tro om människans existens.

 

Flickan berättar för Barry att hon kände sig "tvingad" att idka samlag med honom, att hon känner att hon "vill ta en paus" samt att hon "inte vill träffa Barry på ett tag."

 

Vad hade ni replikerat?

 

Barry, skarp som han är och föddes, frågar vad i helvete det är för fel på tjejen samt ber henne lämna honom i fred och eventuellt be om ursäkt när hon är mindre skev i huvudet. Flickan flippar ur totalt, som alla flickor gör när de känner att en stor, dum och chauvinistisk kille skäller ut dem, och går på defensiven direkt. Hon förklarar att hon tycker att "det åtminstone borde gå en vecka eller så innan de träffas igen" och frågar sedan vad Barry tycker om saken. Barry säger "En vecka, varför inte fem?" och lägger på luren i örat på henne.

 

Nu är frågan mina vänner och fiender - Hade ni avrättat tjejen i fråga direkt eller hade ni låtit henne förklara sig först och sedan stenat henne till döds?


Tillåt Sverige styras av 11-åringar

Jag hade tidigare idag ett samtal med min kompis lillasyster, som är elva år gammal, angående 16-åringen som blev så svårt misshandlad att han dog. Min kompis lillasyster tycker att vi borde införa elektriska stolen. Jag blev lite perplex när hon nämnde det, men jag förstår ifrån vem hon har fått sådana tankar - av hennes äldre killkompis. Han vill nämligen att arkebusering införs. Jag är neutral i frågan, men jag kan inte sticka under stolen med att det skulle vara kul att se någon dekapiteras på Stortorget någon gång.

 

Det är ju uppenbart att dessa barn har mer stake än vad jag hade i deras ålder. Gott så.

Vad tycker ni?


Hatlista - Håll med eller håll käften.

Uttrycket "EMO".
- Uttrycket missbrukas allt för ofta på bland annat sidan med flest iq-befriade-båtskallar, Fragbite. Egentligen så kan jag inte beskriva mitt hat mot dem som missbrukar uttrycket, men jag hatar er innerligt och undrar ni varför så lyder svaret helt enkelt: därför.
-
Folk som tycker synd om sig själv.
- Finns det egentligen något vidrigare än idiotiska idioter som tycker synd om sig själv? Jo en person, "BlondinBella" (Jag återkommer till den ärkeidioten lite senare).
-
Mopeder och idioter som sätter sig på en moped.
- "Knark är bajs", "Mopeder är BlondinBella."
-
"BlondinBella".
- Ni som tyvärr har läst hennes blogg borde förstå vad jag menar när jag säger att hon förmodligen är den mest självupptagna och idiotiska CP-FITTKÄRRINGEN jag någonsin har stött på.
Det är egentligen ganska svårt att beskriva mitt hat mot henne, men jag gjorde ett försök och jag misslyckades.
Sammanfattning: - Sug kuk och dö din skollade fantasismurf.
-
Folket som uppmuntrar "BlondinBella".
- Att folk kan vilja vara som henne är helt oförståerligt, ni förtjänar en plågsam död i form av den "totala förnedringen", vilken jag förklarar i punktform här nedan;
-
1. Du går fram till en liten taning nörd med glasögon och snor i näsan och tänker slå honom för att han är ful.
2. Det slutar med att du blir nedslagen och får ett avtryck av hans fantomenring i pannan.
3. Du ger dig inte och går tillbaka till honom och tänker göra slut på honom för gott!
4. Det slutar med att du blir våldtagen.
5. Du gråter just nu och har så mycket ilska inom dig så att du bara rusar fram mot honom, men snubblar på en sten och slår huvudet i trottoarkanten och krossar pannbenet, det rinner blod ner för trottoarkanten.

Självklart är hela denna site också åt helvete, ska behöva använda mig av förbannat fula omen för att det ska bli läsbart för gemene man.
-
Pä'yz

Jon Karlung to the rescue!

Vårt vansinniga skatteverk har beslutat sig för att gå DDR (Deutsche Demokratische Republik;läs; Östtyskland) på oss och tänker samla in hemliga personuppgifter från samtliga av Bahnhofs kunder mellan 2008-2010.
-

"Det är publikt och öppet – allt som är på internet är öppet och får samlas in" säger Dag Hardyson (hädanefter refererad som He-man Göring), översta båtskalle för projektet till Aftonbladet. Men He-man, de där personuppgifterna och fakturorna du vill åt ligger ju faktiskt INTE på internet, och de är INTE öppna och får INTE samlas in. Varför tänkte du inte på det före du yttrade dig i media? Jag undrar om det var menat som en lögn eller om han helt enkelt inte vet vad han pratar om. Kan ni inte åtminstone underhålla oss med en ordentlig lögn när ni ändå håller på?

-

Några förslag på argument som skulle kunna användas för det här:

 

• Det var amerikanska FBI som sa åt dem att göra det, allting i jakten på hemska kommunister och fildelare. Det är alltid ett säkert kort från svenska myndigheter att skylla på någon annan.


• Al-Qaida har en ny terrorcell i Kiruna och tränar upp terrorister online. Terrorism är ju en klassiker.


* Det visade sig att Palmes mördare hade en blogg med nya bevis. Det var Mona Sahlin!


"Vi vet ju inte om någon är skurk eller inte skurk utan vi gör ett generellt inhämtande" menar He-man. Ja så jävla fantastiskt smart, vi vet inte vem som är skurk, så vi antar att alla är det? Hur skulle det vara om ni tog reda på vem skurken är först, innan ni kränker era landsmäns integritet?


Lyckligtvis synar Bahnhofs VD, Jon Karlung, detta och vägrar lämna ut uppgifterna, varpå skatteverket skriver ett argt brev. Samtidigt poserar Jon med världens jävla badass-uppsyn som förmodligen skrämmer skiten ur He-man. Vilken hjälte, låt oss alla bli kunder hos Bahnhof.


dsadsa


Satans jävla blåögda helveteshelveten till tonårs......zzzz

HEJ ALLA. JAG HÄR. JAG ÄR RÄTT FÖRBANNAT STÖRD ÖVER EN SAK SOM JAG GÅTT OCH TÄNKT PÅ ETT BRA JÄVLA TAG NU. EFTERSOM ATT JAG ÄR EN SATANS JÄVLA OSJÄLVISK MÄNNISKA SKA JAG BERÄTTA FÖR ALLA ER VAD DET ÄR SOM JAG GRUBBLAR ÖVER, SÅ ATT ÄVEN NI KAN FÖLJA MINA TANKEGÅNGAR OCH FÖRHOPPNINGSVIS BLI LIKA JÄVLA UPPRÖRDA SOM JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT PÅ SENASTE.

Sry4Caps.
-

X säger:

e han inte för gammal för dig

X säger:

bli inte arg på mig nu

Y säger:

nja, det tkr jag intr.

Y säger:

han beter sig inte som han är 26.. så vi ligger typ på samma nivå när vi umgås & det är det viktigtaste ;>

X säger:

fan vad tråkigt att höra. du _tkr_ inte att han är för gammal för dig alltså?

X säger:

haha nej, men beter han sig som 14?

Y säger:

ursäkta ?

X säger:

du är ursäktad

 

"En person jag tycker väldigt mycket om


...innan vi hade träffats för första gången, hade jag pratat med mina vänner om att nästa gång ska det bli någon snygg, lång, äldre som bor själv, har haft bra betyg och har ett intressant jobb! Sedan träffar jag Gustav som är precis så."

 

Över har jag printat två jävla praktexempel av tjejen som tror att det är hon som har valt en snygg, lite äldre kille och p.g.a. att hon är mogen och intressant kan hon upprätthålla detta förhållande. Men. Vi som har varit med ett tag vet ju hur det egentligen ligger till...

 

dsadsa


Jag är fortfarande kvar

Det börjar väl bli dags att skriva något här igen.
-

Då syftet med den här bloggen i allmänhet mer eller mindre, på något sätt, kind of sort of, är att driva med politisk korrekthet, tänkte jag ta det här tillfället i akt att hylla mästaren av det. En man som fullkomligt skiter i vad andra tycker (en beundransvärd kvalitet, lite som Paris Hilton!), och bara gör vad han vill, och låter inte små puttiga saker som demokrati stå ivägen för honom.

 

Jag talar såklart om Vladimir Putin.

 

Putin vann som bekant förra valet i Ryssland med hjälp av omfattande valfusk och naturligtvis blev hårt kritiserad av... folk med en hjärna (läs: inte majoriteten av ryssarna, uppenbarligen), så man kan ju tycka att den här gången borde han kanske göra något för att visa omvärlden att han inte vill vara en diktator. Det tyckte inte Putin, för han gör som han vill. Istället sänkte han antalet valövervakare, så han kunde fuska ännu mer det här valet! Vilket geni. Bush-administrationen har mycket att lära av vår käre Vladde.

 

Men, undrar den tänkande läsaren, har inte Putin redan suttit vid makten så länge som han får? Ja, hans mandat är slut, men han har en genial plan. Han låter en marionett ställa upp i det här valet, som vinner med fusket, så han egentligen fortfarande har makten, nästa val tänker han själv ställa upp igen och "vinna". Jag har även hört om en annan plan och det är att återförena Vitryssland med Ryssland igen, och på sätt få en sprillans ny nation, och sedan kandidera till president i detta nya Ryssland. Vilken hjälte, vilken visionär! Precis som Paris Hilton!

 

Schack matt, Kasparov, hur trodde du att du nånsin skulle kunna vinna mot Vladimir Putin? Dåre. Hatten av till Vladimir för allt hårt jobb från hans sida för att se till att demokratin verkligen inte fungerar. Schacktöntar som tror att det finns lagar och regler har inget i politiken att göra. Demokrati har inget i politiken att göra. Tydligen.dsa


RSS 2.0