Jon Karlung to the rescue!

Vårt vansinniga skatteverk har beslutat sig för att gå DDR (Deutsche Demokratische Republik;läs; Östtyskland) på oss och tänker samla in hemliga personuppgifter från samtliga av Bahnhofs kunder mellan 2008-2010.
-

"Det är publikt och öppet – allt som är på internet är öppet och får samlas in" säger Dag Hardyson (hädanefter refererad som He-man Göring), översta båtskalle för projektet till Aftonbladet. Men He-man, de där personuppgifterna och fakturorna du vill åt ligger ju faktiskt INTE på internet, och de är INTE öppna och får INTE samlas in. Varför tänkte du inte på det före du yttrade dig i media? Jag undrar om det var menat som en lögn eller om han helt enkelt inte vet vad han pratar om. Kan ni inte åtminstone underhålla oss med en ordentlig lögn när ni ändå håller på?

-

Några förslag på argument som skulle kunna användas för det här:

 

• Det var amerikanska FBI som sa åt dem att göra det, allting i jakten på hemska kommunister och fildelare. Det är alltid ett säkert kort från svenska myndigheter att skylla på någon annan.


• Al-Qaida har en ny terrorcell i Kiruna och tränar upp terrorister online. Terrorism är ju en klassiker.


* Det visade sig att Palmes mördare hade en blogg med nya bevis. Det var Mona Sahlin!


"Vi vet ju inte om någon är skurk eller inte skurk utan vi gör ett generellt inhämtande" menar He-man. Ja så jävla fantastiskt smart, vi vet inte vem som är skurk, så vi antar att alla är det? Hur skulle det vara om ni tog reda på vem skurken är först, innan ni kränker era landsmäns integritet?


Lyckligtvis synar Bahnhofs VD, Jon Karlung, detta och vägrar lämna ut uppgifterna, varpå skatteverket skriver ett argt brev. Samtidigt poserar Jon med världens jävla badass-uppsyn som förmodligen skrämmer skiten ur He-man. Vilken hjälte, låt oss alla bli kunder hos Bahnhof.


dsadsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0