Jag är ett geni

Jag är ett geni. Jag tänkte bara påminna er om det.

Det medför dock viss problematik, eftersom människor som inte är genier då kommer att försöka rida på min våg så att säga, och andra idioter (som folk med båtskallar) kommer att bli förvirrade.

 

Jag tänkte bara klara upp en sak.

 

Det här är det enda stället jag luftar min genialitet på. Bra. Briljant. CP-skadat.

 

Framdeles kommer det ett inlägg om världens sämsta jävla skittidning. Nu pratar vi inte Aftonbladet. Vi pratar inte Expressen. Vi pratar inte ens om Damernas motherfucking Värld; vi pratar om METRO. Metro har sjunkit så katastrofalt jävla globalt i mina ögon och allt pga. en fattig liten jävla krönika. Egentligen är det nog inte Metro i fråga som har sjunkit i värde i mina ögon, utan avdelningen som bestämmer vem som får skriva en krönika/avdelningen som kollar på krönikor som blir skrivna, men vem i helvete bryr sig.

 

jag har inte tid för detta nu, HEJDåOOOÅÅÅÅOå



 


jag älskar usa.

Kimberly says: (6:42:25 AM)

i need your help. i'm trying to watch a sweedish porno starring my teacher. but i can't read sweedish please help


...

Mors.

 

Fan vad kul o få ventiliera lite. Jag har ju trots allt..........hmmmm......en......eller....tvåå....läsare....... Bra ändå.

 

Nog om det.

 

Nu börjar vi.

 

Välkomna.

 

Den här gången är det programmet IDOLs tur i ledet, som alla jävla leksaksbloggare med random stora båtskallar (oftast i pråmformat) skriver om konstant. Jag har dock lite högre ambitioner bakom detta inlägg än att förklara för er varför programet är si och så bra, eller varför snygg-erik(snygg-mackan?snygg-göran?) kommer få just min röst i nästa program.

 

Jag förstår inte så rysligt mkt av konceptet, då jag inte är intresserad av det, men då jag vet att det är Pelle Porseryd som styr idiotserien antar jag att det handlar om att skapa fler b-kändisar. Om det skapas fler b-kändisar kan Pelle P. hoppa upp ett snäpp (till A-listan!...i sverige...) och genom detta sedan skapa en internationell status som kunglig fittslickare, vilket inte är helt fel, om man heter porseryd.

 

Hur som helst, jag har kollat tre gånger på programmet och uppfattade att det fanns en rätt skarp begåvningslinje som gick mellan ett par av de som innefattar "medlemmarna i idol". här kommer dessa:

 

Juryn är uppbyggd av två insatta och en mindre insatt (men desto mer skrikig!) medlem.

deltagarna är ganska bra. vissa är mer bra. vissa är mindre bra. som jag lovade lite högre upp ska jag inte forma ett helt inlägg efter vem ni ska rösta på, då jag inte kunde bry mig mindre, MEN, och här kommer hela poängen med blogginlägget:

 

aojdsfkgjmsetklsdfds jag lovade att inte skriva vem som är duktig och vem som är mindre duktig... så då får jag väl hitta på en anledning till varför lobotomering är ett passande alternativ till de röstande idioterna igår. Jag måste helt enkelt lägga upp det i logiska termer, så det ligger lite mer 'fakta' bakom det hela, och inte så mycket egna åsikter.

 

Okej, här kommer exemplet. Jag har valt att använda mig av frukter:

En rutten banan, en övermogen, blond ananas, en rätt gullig persika(men fortfarande enbart en persika) och en underbar jävla fruktsallad. Dessa är era fyra alternativ. Ni måste välja en sak att äta.

 

Väljer ni Bananen, som är så vidrigt jävla brun att den skulle passa bättre på en kryssning med rika 65+are i karibien någonstans, sjungandes tom jones-låtar på dagen och slickandes pensionärsröv på natten?

 

Väljer ni Ananasen, som är far past due date - så långt att ananasens tuttar börjat hänga och påsarna under ögonen blivit så markanta att ett extralager med smink sätts på innan varje - lika värdelös som förra - tillställning? 
"Men ananasen är ju så levnadsglad, ser så lycklig ut på scen och är underbar, mest hela tiden..."

 

hehe, det är min kuk också, men inte fan får den något skivkontrakt.


Väljer ni persikan? Ja, jag kan tänka mig att många skulle tänka sig att välja persikan, om de inte förstår att de får persikan i fruktsalladen _OCKSÅ_. NI BEHÖVER INTE VÄLJA, OM NI ENBART LÅTER FRUKTSALLADEN VARA KVAR SOM ETT MOTHERFUCKING ALTERNATIV, DÅ FRUKTSALLADEN ANPASSAR SIG TILL ALLT, ÄR EN MIX AV ALLT, FÖRSTÅR ALLT.


Fruktsalladen kan t.o.m göra en gammal britneyspearslåt till ett nyskapat mästerverk.


Musikalisk jävla begåvning these days, alltså... Jag förstår ingenting. Den enda blogg jag för övrigt läser är en blogg skriven av en tjej som kallar sig för "tereezu". Hon imponerar på mig, i stort sett i varje inlägg, vilket är relativt bra jobbat, då jag inte är särskilt lättimponerad. Gott så. Skälet till att jag skrev de senaste tre meningarna var för att helt enkelt bygga upp en förklaring till varför jag blir så oerhört jävla besviken när jag förstår att även hon, tydligen i stil med resten av sverige, har en gravt efterbliven musik"smak".


Jag orkar inte skriva mer nu. Jag hoppas att min parallell gick fram (den med frukterna - idolerna). Jag orkar inte dra några fler exempel för att stödja mina teorier. Jag skiter helt enkelt i att jag först skrev att jag inte skulle göra en sak, som jag sedan gjorde. Det blev inte ett speciellt vältänkt inlägg, det här. Det blir så ibland.


re


RSS 2.0