Aftonbladet gör det igen

Tidigare har jag kastat välförtjänt skit på Aftonbladets politiska chefredaktör Helle Klein (iofs under en helt annan pseudonym)

Idag har turen kommit till till en annan Aftonbladetprofil, nämligen ansvarig utgivare Anders Gerdin.

Anders lyckas i sin egna lilla hörna av Aftonbladet.se, "Hörru Anders!", få sig själv att framstå som snäppet löjligare än en enbent man i sombrero och frack. "Hörru Anders!" är helt enkelt en sida där särskilt utvalda insändarbrev publiceras och besvaras av Anders själv. För att inte spilla er dyrbara tid så tänker jag låta citaten tala sitt tydliga språk.

Insändare 1: "Filippa inser inte hur bra hon har det! Har precis läst söndagsbilagan där Filippa Reinfeldt beklagar sig över hur jobbigt hon har det. Det är ju väldigt synd om den stackaren. Hennes make diskar, städerskan städar, barnflickan passar barnen, stor flott våning och feta inkomster samt uppbackning av både farmor och mormor. Själv är jag ensamstående med tre barn och sköter all markservice själv samt arbetar, har ingen hjälp av vare sig mormor, farmor eller barnens pappa. Tycker ändå synd om henne som inte förmår att inse hur lyckligt lottad hon i själva verket är."

Anders svar: Jag förstår inte jämförelsen. Vänd på det i stället. Säkert är både du och Filippa Reinfeldt duktiga kvinnor som gör hedervärda insatser både hemma och på jobbet."

Min kommentar: Anders, Anders, Anders. Vad i HELVETE är det du inte förstår?! En full hjort med bakbundna klövar hade förstått vad som menas. Och exakt vad menar du med resten? VÄND PÅ DET?!½ VÄND PÅ VAD ANDERS??! ANDERS...?!

Insändare 2: "Varför bedriver ni häxjakt bara på alliansen? Med tanke på alla era skriverier om de nya ministrarna i alliansen och deras förflutna, och med tanke på att det knappast var några ramaskrik om Mona Sahlins förflutna när hon blev partiledare för socialdemokraterna. Väldigt oproffsigt av er."

Anders svar:
"Du kan inte mena allvar när du påstår att Mona Sahlin skonats av media under sin karriär. Jag säger bara Toblerone."

Min kommentar: Vem fan har pratat om "under hennes karriär"? När den nya regeringen tillträdde så skrev ni spaltmeter efter spaltmeter om alla "skandaler", i vad som mest verkade vara ett desperat försök att uppvigla folket till att kräva nyval. När den nya socialdemokratiska partiledaren tillträdde så skrev ni praktiskt taget ingeting alls, trots att hon har ett CW innehållande fler och värre skandaler än ungefär... alla i hela världen tillsammans. Kan detta bero på att ni numera är den lägsta formen av skvaller- och propagandablaska helt i socialistisk regi? (Ja Anders, det där sista är en retorisk fråga.)

Insändare 3: "Förklara för mig: sen när blev dagliga nyheter om porrstjärnor i Klick! allmänintresse? Är de våra nya föredömen nu, när dokusåporna börjat läggas ner? Jag trodde vi skulle försöka motverka porr och sned syn på sexualiteten – inte gör det till nästa hippa grej? I nästa andetag i andra artiklar försöker ni sen hyckla om hur mycket ni bryr er om unga tjejer som far illa, det luktar ju så jävla ruttet. Hur motiverar du er tidnings allt liberalare syn på hårdporren som rumsren och värd att belysa?"

Anders svar:
"Ärligt talat förstår jag inte vad du menar. Som trogen läsare av Klick! har jag varken sett nyheter om porrstjärnor eller reportage om hårdporr. Kanske blandar du ihop Klick! med någon annan tidning."

Min kommentar: GJKL SMNE OHIKMN gjmn hj JNGBJH

Anders anders anders, hur i helvete vågar du titulera dig själv ansvarig utgivare när du uppenbarligen inte har den blekaste aning om vad du ger ut?! ANDERS?!?!?!

Kommentarer
Postat av: hahahaha

anders verkar inte okej

2010-10-25 @ 19:49:21
URL: http://entrappaupp.blogg.se/
Postat av: Erlandsolveig

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.

2011-05-13 @ 08:28:32
URL: http://erlandsolveig.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0