Man ska inte blanda ihop utrikesministrar och båtskallar

"Jag tycker inte att man ska blanda ihop idrott och politik."

- Carl Bildt (M) angående en eventuell OS-bojkott.

 

Carl Bildt gör det igen. Befäster sin position som sveriges torraste människa. Som bekant är det nu tal om en OS-bojkott för att få Kina att agera i Burma. Något som är säkert - iallafall för dig och mig, dock inte Carl Bildt - är att OS är en ganska gigantisk grej som betyder en hel massa för ett land. Det är, tro det eller ej, inte bara ett gäng high school-dropouts som träffas för att kolla vem som kan kasta pinnen längst.

-

 

Detta har inte gått upp för Carl Bildt. Han är alltså en sån jävla torris att han under HELA SITT LIV inte brytt sig om att ta reda på vad de Olympiska Spelen är för något.

-

Carl Bildt som ung måste alltså ha tänkt "Bleh, sport, det är ingenting för mig. Varför visar de det här dravlet istället för ekonominyheterna?" varje gång det varit OS på tv, för att sedan stänga av och istället plocka upp Dagens Industri och läsa den för tredje gången den halvtimmen.

-

Om man inte fattar att OS betyder så jävla mycket för Kina (och alla andra arrangörsnationer också för den delen) som det faktiskt gör är man helt enkelt inte kompetent som utrikesminister.

 

Han är en sån jävla fjant. Allting är dessutom bekräftat av diverse filmklipp och citat som finns av honom genom tiderna. Han är förresten inte bara en fjant, han är skvatt galen också. Det måste man vara om man vill starta regering med Anders Björck.

Det är hemskt nära nu att detta blir en alldeles för lång hatproklamation mot Carl Bildt istället för ursprungstanken som bara var att påpeka hur fantastiskt korkat det inledande citatet var, så jag tror vi får sätta punkt här. Mina samlade tankar om den gamla moderaten som nu fungerar som "De Nya Moderaternas" utrikesminister kan publiceras på begäran.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0